Handelsonderneming
De Leeuw - Flipsen V.O.F.

Brieltjenspolder 18
4921 PJ Made
Tel: +31(0)6 – 17 34 24 17
info@deleeuwflipsen.nl

Gesorteerd materiaal voorbereiden voor recycling
Oud ijzer, kabels of oude metalen?

Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen

Recyclingcentrum van uw metaalafval

Metaalsoorten welke u bij ons aan kunt bieden

Bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen bent u op het juiste adres om uw oud ijzer en diverse metaalsoorten tegen betaling in te leveren, hier ontvangt u direct contant geld voor: oud ijzer, koper kabel, messing/geel koper, gemengd koper, handgepeld koper, aluminium, roestvast en roestvrij staal, lood zink en brons maar ook kunt u hier terecht om diverse andere metaalhoudende producten in te leveren zoals: printplaten, moederborden, disk drives, computers en katalysatoren. De recycle mogelijkheden zijn oneindig dus wanneer het product welke u ter recycle aan wilt bieden niet in onderstaande lijst naar voren komt kunt u altijd contact opnemen, Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen helpt u graag verder.

Oud ijzer

Oud ijzer kunt u in alle soorten en maten bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen inleveren alles wordt ingekocht, van schroot tot nieuw. Dus heeft u verschillende dingen bij u thuis op zolder staan of in de garage liggen, informeer naar de mogelijkheden. Op verzoek wordt het oud ijzer bij u thuis opgehaald.

Koperkabel

Helaas zijn koperkabels niet meer te hergebruiken en hierdoor zijn koperkabels dus ideaal om ze bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen in te leveren. Onder deze categorie vallen ook diverse andere kabels zoals: grondkabel met bijvoorbeeld een ijzeren of loden mantel, uw huis kabels, tuin kabels en keuken kabels van koper en/of aluminium. Heeft u nog kabels in de weg liggen waar u graag vanaf wilt dan neemt Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen deze graag van u over.

Messing/geel koper

Dit is een metaallegering van diverse metalen waaruit zo’n 63% koper komt. De overige delen bij dit soort producten bestaan uit bijvoorbeeld zink om het product hard te maken.

Gemengd koper

Gemengd koper bestaat voor 96% uit koper. Denk hierbij aan oude leidingen, kranen en dergelijke. Dit type producten worden vaak gemengd met andere metalen, welke voor de stevigheid zorgen in het product.

Lood

Lood is een zacht materiaal het is buigzaam en kneedbaar. Donkerblauw-grijs metaal dat bij kamertemperatuur als een slechte geleider van elektriciteit wordt geschaald. Naast het gebruikelijke bladlood kunt u ook bij ons terecht voor andersoortig van uw loodafval.

Handgepeld koper

Deze vorm van metaal brengt het meeste voor u op wanneer u deze bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen inlevert. Het gaat hier over koper in zijn puurste vorm. Het gaat hier niet om vermengingen, waardoor je spreekt over koper percentages van boven de 99%. Handgepeld koper is zacht, buigzaam en dus de hoogste opbrengstwaarde.

Rvs

Roestvast en roestvrij staal. Grofweg te verdelen in RVS 304 en RVS 316.

Zink

Zink wordt voornamelijk ingezet vanwege zijn buigzaamheid maar zeker ook door zijn betaalbaarheid. Deze goede verwerkingseigenschappen maken zink tot een veel gebruikt materiaalsoort in de bouwsector.

Aluminium

Wij verwerken zowel samengesteld als zuiver aluminium.

Brons

Met een samenstelling van minimaal 80% en koper 5% Tin wordt ook bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen ingenomen.

Europallets

Ook voor het inleveren van Europallets bent u bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen op het juiste adres.

Computers en printplaten

Wilt u uw oude printplaten of computer naar de stort brengen, dan is het inleveren bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen ook mogelijk.