Handelsonderneming
De Leeuw - Flipsen V.O.F.

Brieltjenspolder 18
4921 PJ Made
Tel: +31(0)6 – 17 34 24 17
info@deleeuwflipsen.nl

Gesorteerd materiaal voorbereiden voor recycling
Oud ijzer, kabels of oude metalen?

Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen

Recyclingcentrum van uw metaalafval

Over ons

Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen wordt gerund door Max en Michella met veel passie voor het vak en het ondernemerschap staan zij elke dag voor u klaar. Max kent het vak al vanaf zijn vroege jeugdjaren. Na de kennismaking met het vak in zijn jeugdjaren is Max zelf begonnen met het inkopen van metalen en oud ijzer hierdoor werd hij steeds bekender met de werkwijze en mogelijkheden van het metaal recycleproces. Om deze reden is Max begonnen met het zelf strippen van kabels om er op die manier metaal uit te winnen, een ondernemer was geboren!

Zijn passie voor het vak werd in deze periode ontwikkeld. Max heeft Michella weten te interesseren voor het vak toen hij bij een bootverhuurbedrijf in Drimmelen werkzaam was. Vanaf 2019 hebben Max en Michella van hun passie hun onderneming kunnen maken en hebben zij dit samen uit weten te bouwen tot een goedlopend en klantvriendelijk bedrijf waarmee zij ook nog eens hun steentje bijdragen aan een duurzame wereld.

Servicegericht en klantvriendelijk

Bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is het mogelijk om uw oud ijzer zelf te komen afleveren, maar wat ook tot de mogelijkheid bestaat is dat Max het metaal bij u thuis op komt halen, hiervoor kunt u contact opnemen via +31(0)6 – 17 34 24 17 Max en Michella staan u met veel plezier te woord en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is het mogelijk om een container te plaatsen echter geldt dit alleen voor de metaal en oud ijzer inzameling. Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen beschikt over een aantal containers en zijn sinds kort ook eigenaar geworden van een Liebherr kraan. Containers ophalen met metaalafval is gratis. Max beschikt over een vrachtwagenrijbewijs, neem hiervoor tijdig contact met Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen op.

“Zowel bedrijven als particulieren weten ons goed te vinden, velen komen via mond tot mond reclame bij ons terecht, dit vinden wij een groot compliment.”

Ook werkt Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen nauw samen met omliggende gemeenten en andere branchegerelateerde bedrijven. Geen klus is hen te groot, zij zijn u graag van dienst!

En het voordeel is dat Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen bijna alles op eigen terrein uit kan voeren doordat er door de jaren heen grote investeringen zijn gedaan in materieel. Niet stil blijven staan is het credo van Max en Michella, zo kunnen zij door blijven groeien en ontwikkelen.