Handelsonderneming
De Leeuw - Flipsen V.O.F.

Brieltjenspolder 32
4921 PJ Made
Tel: +31(0)6 – 17 34 24 17
info@deleeuwflipsen.nl

Gesorteerd materiaal voorbereiden voor recycling
Oud ijzer, kabels of oude metalen?

Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen

Recyclingcentrum van uw metaalafval

Oud ijzer recycling Den Hout

Oud ijzer recycling in Den Hout Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen Den Hout

Heeft u metaal of oud ijzer welke u wenst te verkopen neem dan contact op met Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen, woont of werkt u in Den Hout dan komen we het oud ijzer graag bij u ophalen. Wanneer u in de gelegenheid bent om het oud ijzer zelf naar ons toe te brengen krijgt u (ook) direct contant geld voor uw oud ijzer of oud metaal terug. Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is al jaren hét adres om uw oud ijzer in te leveren en tegen een eerlijke prijs te verkopen. Ook in Den Hout is Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen direct beschikbaar om uw oud ijzer aan te verkopen.

Waarom kiezen voor Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen, oud ijzer recycling in Den Hout

Oud ijzer inleveren in Den Hout bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is 6 dagen per week mogelijk, Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is alleen op zondag gesloten. Hierdoor zijn we altijd goed bereikbaar in Den Hout. Woont of werkt u in Den Hout en wilt u uw oud ijzer verkopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden om uw oud ijzer te verkopen. Al jaren is Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen het betrouwbare adres in Den Hout en omstreken voor het inleveren van uw oud ijzer in Den Hout. Het metaalrecycling proces wordt uiterst professioneel uitgevoerd.

Oud ijzer verkopen Den Hout, we zijn 6 dagen per week geopend en halen het oud ijzer ook bij u op in Den Hout.

Wij kopen het graag in, tegen een eerlijke prijs!

Neem vrijblijvend contact op
Tel: +31 6 17342417

Beter voor het milieu en voor uw portmonnee

Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen stimuleert iedereen om te recyclen in Den Hout en een steentje bij te dragen aan een beter milieu in Den Hout. Woont of werkt u in Den Hout lever dan uw oud ijzer in bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen, altijd tegen een eerlijke prijs!

Neem contact op met Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen hét oud ijzer en metaalrecycling punt in Den Hout en omstreken.

Neem direct contact op

We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag via telefoonnummer: +31 6 17342417
U kunt ook een mailtje sturen naar: info@deleeuwflipsen.nl
Of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op:

Laat dit veld blanco