Gesorteerd materiaal voorbereiden voor recycling
Oud ijzer, kabels of oude metalen?

Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen

Recyclingcentrum van uw metaalafval

Oud ijzer recycling Hooge Zwaluwe

Oud ijzer recycling in Hooge Zwaluwe Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen Hooge Zwaluwe

Heeft u metaal of oud ijzer welke u wenst te verkopen neem dan contact op met Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen, woont of werkt u in Hooge Zwaluwe dan komen we het oud ijzer graag bij u ophalen. Wanneer u in de gelegenheid bent om het oud ijzer zelf naar ons toe te brengen krijgt u (ook) direct contant geld voor uw oud ijzer of oud metaal terug. Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is al jaren hét adres om uw oud ijzer in te leveren en tegen een eerlijke prijs te verkopen. Ook in Hooge Zwaluwe is Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen direct beschikbaar om uw oud ijzer aan te verkopen.

Waarom kiezen voor Handelsonderneming De Leeuw - Flipsen, oud ijzer recycling in Hooge Zwaluwe

Oud ijzer inleveren in Hooge Zwaluwe bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is 6 dagen per week mogelijk, Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen is alleen op zondag gesloten. Hierdoor zijn we altijd goed bereikbaar in Hooge Zwaluwe. Woont of werkt u in Hooge Zwaluwe en wilt u uw oud ijzer verkopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden om uw oud ijzer te verkopen. Al jaren is Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen het betrouwbare adres in Hooge Zwaluwe en omstreken voor het inleveren van uw oud ijzer in Hooge Zwaluwe. Het metaalrecycling proces wordt uiterst professioneel uitgevoerd.

Oud ijzer verkopen Hooge Zwaluwe, we zijn 6 dagen per week geopend en halen het oud ijzer ook bij u op in Hooge Zwaluwe.

Wij kopen het graag in, tegen een eerlijke prijs!

Neem vrijblijvend contact op
Tel: +31 6 17342417

Beter voor het milieu en voor uw portmonnee

Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen stimuleert iedereen om te recyclen in Hooge Zwaluwe en een steentje bij te dragen aan een beter milieu in Hooge Zwaluwe. Woont of werkt u in Hooge Zwaluwe lever dan uw oud ijzer in bij Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen, altijd tegen een eerlijke prijs!

Neem contact op met Handelsonderneming De Leeuw – Flipsen hét oud ijzer en metaalrecycling punt in Hooge Zwaluwe en omstreken.

Neem direct contact op

We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag via telefoonnummer: +31 6 17342417
U kunt ook een mailtje sturen naar: info@deleeuwflipsen.nl
Of vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op:

Laat dit veld blanco